DENİZLİ BASKETBOLU SAHAYA İNDİ

TAKİP ET

Gençlik Spor il Müdürlüğü ve Basketbol İl Hakem komitesi işbirliği ile 'Hakemler ve Antrenörler Dostluk maçı' ismiyle ilk organizasyon gerçekleşti. Denizli alt yapı antrenörleri ve Denizli Hakemlerinden oluşan takımlar Recep Yazıcıoğlu Spor Salonunda Şube Müdürü Haluk Tuncay'ın da hakemlik yaptığı maçta bir araya geldi.Keyif, neşe ve mücadelenin sonunda antrenörler ve hakemler dostluk kazansın dercesine 93-93 berabere kaldı. Bu organizasyon da keyifli ve gülümseme katan bir çok sahne gerçekleşti

 Türkiye genelinde A takımlar seviyesinde seyirci yoğunluğu ve başarılı sezonlarıyla son yıllarda adından sıkça söz ettiren Denizli Basketbolu şehir takımları, alt yapı olarak hayalet görüntüsünde geçen zamanları değiştirme sürecine geçmiş durumda. Kasım ayı itibariyle Basketbol İl Temsilciliğinin yeniden yapılanmasıyla atılan adımlar artık sessizliğin biteceğini müjdeler şekilde.
 
Organizasyon sonunda ortak akıl ve yorum olarak Denizli basketbolunda bu birlikteliğin ve dostluğun büyüyerek gelişmesinin temelleri atılmış durumda, büyüyerek gelişmesi de yine bizlerin elinde, Hep birlikte daha da güçlü, daha başarılı ve ülke genelinde söz sahibi olan Denizli Basketbol Alt yapısı için hep birlikte olacağız, güçlenerek büyüyeceğiz mesajı çıktı.
 

nçlik spor il müdürlüğü ve basketbol İl hakem komitesi denizli basketbolu sahaya indi denizli muhabir denizli haberleri