Denizli'de 14 yaşındaki çocuğa Kerem Alışık ulaştı

TAKİP ET

Denizli'de yaşayan 14 yaşındaki Yunus Kara 6 yaşında 5 kez kalp ameliyatı ve 1 beyin ameliyatı geçirdi. 8 yıldır felçli yaşayan Yunus Denizlispor sevgisi sayesinde hayata tutundu. Küçük çocuğa umut ışığı TRT'de Kerem Alışık tarafından sunulan 'Seneye Bu Zamanlar' programıyla doğdu.

Denizli’de yaşayan ve 6 yaşında 5 kez kalp 1 kez de beyin ameliyatı geçiren Yunus Kara Denizlispor sevgisi sayesinde hayata tutunuyor. 8 yıldır felçli olarak yaşayan Yunus’a destek için Denizli Sosyal Paylaşım Grubu ve Memleket Denizli yöneticileri Yüksel Güler ile Ömer Demirtaş sahip çıktı.



En büyük hayali Denizlispor forması olan Yunus’a 2017 yılında dönemin Denizlispor yöneticileri Mustafa Üstek, Taner Atilla ve Necip İrdem, forma atkı, eşofman hediye etti. Sosyal medya grup yöneticileri Yüksel Güler ile Ömer Demirtaş da Denizlispor maçlarına götürdü.



Çocuğun hastalığı TRT yöneticilerinin dikkatini çekti ve Denizli Sosyal Paylaşım Grubu yöneticisi Yüksel Güler’e ulaşıldı. Kerem Alışık’ın sunduğu ‘Seneye Bu Zamanlar’ isimli programa konuk olan Yunus’a umut ışığı doğdu.



TRT’deki program sayesinde Samsun’da bir özel hastane Yunus’un ailesine ulaşarak tedavisini üstleneceğini belirtti. Galatasaraylı eski bir futbolcu da masraflara ortak olabileceğini söyledi. 14 yaşındaki Yunus önümüzdeki haftalarda Samsun’da tedavi altına alınacak. Tedavinin ardından Küçük Yunus tekrar Kerem Alışık’ın programına çıkacak.






 

denizli kalp ameliyatı beyin ameliyatı yunus kara denizlispor mustafa üstek necip i̇rdem taner atilla denizli sosyal paylaşım grubu memleket denizli yüksel güler ömer demirtaş trt seneye bu zamanlar kerem alışık galatasaray samsun denizlimuhabir muhabir d