Denizli'de 2 firma hakkında konkordato kararı verildi

TAKİP ET

Denizli'de faaliyet gösteren biri mermer sektöründe diğeri de tekstil sektöründeki 2 firma hakkında konkordato kararı verildi. Karara göre her 2 firmanın borçları için 51'er ay eşit ödemeli taksit fırsatı sunuldu.

Denizli’de faaliyet gösteren Ahmet Serhan Küçüker, Banu Küçüker SS Doğaltaş Traverten Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında T.C. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı tarafından konkordato kararı verildi. Karara göre ilgili firmaya ve kişilere ait 11 milyon 349 bin 954 lira 28 kuruş borcun 51 ay taksitle ödenmesine karar verildi. Kararda ayrıca SMMM Fatih Akyol’da kayyım olarak atandı.


Yine Denizli’de faaliyet gösteren Aser İnşaat Tekstil Nakliye Madencilik Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında da T.C. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı tarafından konkordato kararı verildi. Kararda firmaya ait taşınır ve taşınmaz malların bankalardan tarafından ipoteklerinin kaldırılmasına, 20 milyon 543 bin 718 lira 62 kuruş borcun 51 ay boyunca eşit taksitlerle ödenmesine karar verildi. Kararda ayrıca SMMM Ahmet Bayram’ın da kayyım olarak atanmasına karar verildi.
 

denizli ahmet serhan küçüker banu küçüker ss doğaltaş traverten sanayi ve ticaret limited şirketi aser i̇nşaat tekstil nakliye madencilik dış ticaret sanayi ve ticaret limited şirketi denizli asliye ticaret mahkemesi başkanlığı konkordato denizlimuhabir m