DENİZLİ'DE AÇILIŞA ÖZEL MALİYETİNE ET ÜRÜNLERİ SATACAK

TAKİP ET

Denizli'de yeni bir et firması satış ofisini açıyor. Denizlili iş insanı Sadık Sevim, Keçiborlu Belediyesi Mezbahasını işletmesini devir aldıktan sonra ilk et ve et ürünleri satış noktasını, 'Uygun fiyat Kaliteli Ürün' sloganıyla 29 Aralık Çarşamba Günü memleketi Denizli'de açıyor. Çınar Yeni Cami arkasında bulunan SAM-ET  Et Ürünleri satış noktasında açılışa özel olarak maliyetine satış gerçekleştirecek.  Açıklanan satış fiyatları ise yılbaşı öncesi vatandaşa büyük katkı sunacak.

Denizli’de et ve et ürünleri sektörüne önemli bir aktör daha giriyor. Kasaplar Sokağı olarak anılmaya başlanan Çınar Yeni Cami arkasında Atalar Mahallesi 884 Sokakta;  Et Süt Kurumu Satış Ofisi, Halk Et Çınar Şubesine ek olarak 3’ncü bir firma satış noktasını açıyor. Uygun fiyatları nedeniyle kuyrukların oluştuğu sokakta rekabet kızışıyor ve  SAM-ET Et Ürünleri Satış Noktasını,   ‘Uygun fiyat Kaliteli Ürün’ sloganıyla Denizli halkının hizmetine sunuyor. Hem de ilk gün maliyetini satışlar gerçekleştirileceği açıklandı. 

BELEDİYE MEZBAHANESİNDEN ÜRÜNLER GELECEK

Yıllardır et sektöründe çalışmalarını yürüten Sadık Sevim, geçtiğimiz aylarda Keçiborlu Belediyesi Mezbahanesinin işletmesini devir aldı. Denizli halkına kaliteli ürün ve uygun fiyatta et ve et ürünleri satışı gerçekleştirmek için ise, ilk satış noktasını Denizli’de açma kararı aldı. Kısa zamanda Çınar Yeni Cami arkasında satış noktası hazır hale getirildi ve yılbaşından hemen önce 29 Aralık Çarşamba günü halkın hizmetine açılacağı duyuruldu.

MALİYETİNE SATIŞ YAPILACAK

İş İnsanı Sadık Sevim, Keçiborlu Belediye Mezbahasından  gelecek et ve et ürünlerinin açılışa özel olarak maliyetine satılacağı müjdesini verdi. Tüm Denizli halkını Çarşamba günü SAM-ET Et ve Et Ürünleri Satış Noktasına davet etti. Kuruluş amaçlarımızdan bir tanesinin de tamamen aracıları ortadan kaldırarak üreticiden, tüketiciye et ürünlerini halka ulaştırmak olduğunu belirten Sadık Sevim, “Burada uygun fiyatla; doğal, sağlıklı helal kesim ürünlerimizi, damak tadına uygun şekilde vatandaşımıza sunacağız” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL ET VE ET ÜRÜNLERİ FİYATLARI

Açılış günü SAM-ET Et ve Et Ürünleri Satış Noktasında, dana kıyma 45, sucuk 60, köfte 55 liradan satılacak. Yine açılış gününe özel bir çok üründe yüzde 30’a varan indirim uygulanacak.
 

SAM-ET Et Ürünleri Satış Noktası maliyetine et satışı keçiborlu Belediyesi Mezbahanesi Sadık Sevim