Denizli'de Art Arda 2 Deprem

TAKİP ET

Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 08.32'de merkez üssü Bozkurt olan 3 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmesinin ardından saat 11.02'de 3.2 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.


HABER MERKEZİ


Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremin ardından artçılar devam ediyor. Sabah Denizlililer güne depremle uyandı.

Denizli'nin Bozkurt İlçesi'nde 6.0 şiddetinde meydana gelen depremin ardından artçı depremler devam ediyor. Bugün Denizlililer güne tekrar depremle uyandı. 

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait olup, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi verilerine göre deprem bugün Denizli'nin Bozkurt İlçesi Başçeşme Mahallesi'nde saat 08.32 sıralarında 3.0 şiddetinde meydana geldi. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği öğrenildi.

SAAT 11.02'DE 2. DEPREM
 
Saat 11.02’de İlçe bu kez bir depremle daha sarsıldı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi verilerine göre 3.2 şiddetinde meydana gelen deprem yerin 9.4 KM altında meydana geldi.