Denizli'de bir firmaya daha konkordato kararı verildi

TAKİP ET

Denizli'de faaliyet gösteren bir beton firmasına Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararı doğrultusunda konkordato kararı verildi.


13 Ocak 2021 tarihinde alınan karara göre  5 milyon liraya kadar olan borçlarına 12 ay, 5 ile 10 milyon lira arasında olan borçlarına 24 ay, 10 ile 50 milyon arasında olan borçlarına da 48 ay ve 50 milyon üzeri borçlarına da 60 ay vade yapıldı.


Şahıs şirketi olan beton firmasına ait İş Bankası ve Vakıfbank tarafından ipotekli olan arsaları ile şahsa ait aracın bankalar tarafından muhafaza ve satış işlemlerinin ertelenmesine karar verildi.


Ayrıca konkordatonun yerine getirilmesini sağlamak için gerekli gözetim ve denetim tedbirlerini almak üzere Yeminli Mali Müşavir Endercan Turuşlar’ın kayyım olarak atanmasına karar verildi.


Kayyımın borçluların durumu ve projeleri uyarınca borçlarını ödeme kabiliyetini muhafaza edip etmedikleri hususunda 2 ayda bir mahkemeye de rapor vermesine karar verildi.
 

denizli beton firması denizli asliye ticaret mahkemesi konkordato kararı konkordato ilanı borç alacak 60 ay vade 48 ay vade 24 ay vade 12 ay vade denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber