Denizli'de bir haftada yapılan çalışmalarda 55 kişi tutuklandı

TAKİP ET

Denizli'de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada yaptıkları çalışmalarda haklarında yakalama kararı bulunan 82 kişi ile asayiş olaylarına karışan 613 kişi hakkında işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan çalışmalarda hakkında arama kararı bulunan 82 kişi yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Yakalanan şahıslardan 49 tanesi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca asayiş olaylarına karışan 613 kişi hakkında yapılan işlemler sonucunda da 6 kişi tutuklandı.

İşyerlerine binlerce lira ceza yazıldı

İstirahat ve eğlence mekanlarında yapılan çalışmalarda bir alkol satışı yapılan bir işyerinde 7 kadının konsomatris olarak çalıştırıldığı tespit edildi. Kontrollerde ayrıca sosyal mesafe kurallarına uymayan 20 kişiye 24 bin 285 lira para cezası verildi. alışmalar kapsamında Fuhuş yapan ve aracılık yapan 5 kişiye de 6 bin 285 lira para cezası yazıldı.

POLİSLERİ BİLE DİNLEMİŞLER

Çalışmalar esnasında çok sayıda silah ve fişeği ele geçirilirken, zanlılardan polis telsizi de ele geçirildi. Polisleri takip ederek suç işlediği bilinen şahıslar polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Yapılan çalışmalarda 10 adet ruhsatsız tabanca, ) adet ruhsatsız av tüfeği,  4 adet kuru sıkı tabanca,  103 adet fişek, 1 adet çalıntı minibüs, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çelik para kasası, 2 çalıntı oto teybi, 7 adet kesici delici alet, 3 bin 270 TL çalıntı para, 2 adet Emniyet Müdürlüğü telsiz dinlemeye yönelik telsiz ele geçirildi.
 

denizli emniyet müdürlüğü asayiş denizli çalışma istirahat mekanları eğlence mekanları silah polis telsizi denizlimuhabir muhabir denizli haberleri