DENİZLİ'DE BİR İLK GERÇEKLEŞTİ

TAKİP ET

Denizli Sosyal Paylaşım, Denizli Online ve Memleket Denizli Gurupları büyük bir başarıya imza atarak Üyeleri için Denizlispor yetkililerini toplayıp, ortaklaşa canlı yayın gerçekleştirdi. Futbolcular ve Kulüp yetkililerinin yer aldığı canlı program, aynı anda onbinlerce üyeye ulaşma başarısı gösterdi.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atila, “Bu mali tabloyla ligin üst sıralarına  gelmek tamamen futbolcuların başarısıdır. Ayrıca, Kulübe 3 futbolcunun ihtar çektiği yazıldı-çizildi. Böyle bir durum yok. En azından alacak yüzünden değil.” Dedi.
PASOLİG SATIŞI ARALIKSIZ SÜRECEK
Pasolig satışları için biz taleplerimizi işletmeciye ilettik. Taraftarın ve kulübün mağdur olmaması için gerekirse ek turnike konulmasını istedik.  Son 2 ayda 12 bin pasolig satışı yapıldı. Pasolig sahibi olan kişi sayısı 29 bine ulaştı. Taraftara ulaşmak için 2 büyük ilçeye gezici mobil pasolig satış noktası kurulması için çalışıyoruz.” Dedi.
2 SAATE  KADAR PASOLİG
Pasolig satışları maç saatine 2 saat kalaya kadar sürecek. Çok büyük ilerleme kaydettik.  Takım ve taraftar olarak bu sene çok büyük kenetlenme ve ilerleme sağladık. Başarının çoğu futbolcularımıza ait, hepsine teşekkür ediyorum.
ŞEHİR, SAHİP ÇIKMALI
Cumhurbaşkanımız geldiğinde kendisine bir mektup ilettik. TBMM Başkanımız Binali Yıldırım’a da bizzat sorunları aktarma fırsatı bulduk.  Kendisi bize; “eğer bir takımın formasına nasıl reklam alabilirim diye düşünmeye başlamışsa, eğer bu sanayide kendisini kanıtlamış bir takımın şehrinde yaşanıyorsa, 2 kere düşünmek lazım. Bunları aşmanız lazım” dedi.
BU AKŞAM TOPLANTI VAR
Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Taner Atila, kulübün mali sıkıntılarını aşması için bugün önemli bir toplantı yapılacağını ifade ettiği konuşmasında” Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sanayicilerimizle bugün kulüp olarak toplantı yapacağız. Sıkıntılarımız giderilmesi için neler yapılabilir bunları konuşacağız. Eminim; şu an hedefine emin adımlarla ilerleyen Denizlispor’a gerekli destek sağlanacaktır.” Diye konuştu.