Denizli'de Büyük bir şirket daha iflas etti!

TAKİP ET

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde faaliyet gösteren Çiçek Buris Havlu Dokuma şirketinin iflasına karar verildi. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi geçen ay iflasına karar verilen şirketin alacak ve borçluları için toplantının 17 Mayıs'ta yapılacağını açıkladı. 

Denizli’de bir şirket daha iflas etti. Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşçay Mahallesi’nde faaliyet gösteren Çiçek Buris Havlu Dokuma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında devam eden iflas sürecinin ardından Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflasına karar verildi. 16 Mart’ta verilen iflas kararının ardından mahkeme şirketin tasfiye sürecine ilişkin borç ve alacaklılara çağrıda bulundu. 

Mahkemeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:  “Alacaklıların ve istihkak iddiası sahiplerinin alacak ve istihkaklarının ve bunların dayanağı olan belgeleri veya örneklerini bu ilan tarihinden itibaren 1 ay içinde müdürlüğümüze kayıt ettirmeleri veya tevdii eylemeleri,

Müflise borçlu olanların aynı süre içinde kendilerini veya borçlarını bildirmeleri, aksi halde cezai sorumluluğu gerektireceği, Müflisin mallarını her ne suretle olursa olsun ellerinde bulunduranlar o mallar üzerinde kanuni hakları saklı kalmak şartı ile bunları aynı süre içinde iflas dairesi emrine tevdii etmeleri, makul özre dayanmaksızın vermezlerse cezai sorumluluğa uğrayacakları ve rüçhan haklarından mahrum kalacakları,

17/05/2022 tarihinde saat 14:00 'de DENİZLİ ADLİYESİ BODRUM KAT KONFERANS SALONUNDA ilk alacaklılar toplantısı yapılacağından alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil göndermeleri, müflis ile müşterek borçlu olanlar ve kefillerinin bu borcu tekeffül eden sair kimselerin bu toplantıda hazır bulunmaya hakları olduğu ilan olunur.”

 

Çiçek Buris iflas Ticaret Mahkemesi