Denizli'de Covid-19 büyükşehir belediyesinde de görüldü

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürü korona virüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Şube Müdürü Arif Duru, ailesi ve kayınvalidesi ile korona virüse yakalandı. Salı günü eşine yapılan testin pozitif çıkması sonrasında ertesi gün ikiz bebeklerinde ateşlenme başladı. Bunun üzerine Duru çocuklarıyla birlikte Covid-19 testi  yaptırdı. Testin pozitif çıkması nedeniyle temas ettiği kayınvalidesine de test yapıldı.



Sosyal medya hesabından açıklama yapan Duru, süreci evde geçireceklerini belirtti. Duru, "Değerli Dostlar...15 Eylül 2020 Salı Günü Yaptırmış Olduğum Covid-19 Testi Maalesef Pozitif Çıkmıştır. Ayrıca eşim, iki oğlum ve kayınvalidem de bir haftadır pozitif vakali idi. Bu Nedenle Tedavi Süreçlerimizi Evimizde Karantina Altında Geçireceğiz. Allah’ın İzniyle En Kısa Sürede Görüşmek üzere... Sağlıklı nice güzel günlere..." ifadelerini kullandı.

denizli büyükşehir belediyesi kültür ve sanat şube müdürü arif duru covid-19 korona virüs denizlimuhabir muhabir denizli haberleri