Denizli'de faciadan dönüldü

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybedip takla atarak karşı şeride geçti. Ters dönen araç bir başka araca da çarpan araçta bulunan 4 kişi yaralandı.

Pamukkale İlçesi Akhan Mahallesi'nde meydana gelen kazada 20 AAE 859 plakalı araç sürücüsü İbrahim Bektaş, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç refüjdeki aydınlatma direğine çarpmasının ardından pek çok kez takla atarak karşı şeride geçti. Bu esnada karşı şeritten gelen Mehmet Ali Güven kontrolündeki 20 UC 383 plakalı otomobile de çarpıştı. Hızını alamayan araç ters şekide yol kenarındaki duvara çarparak durabildi.



Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. 20 UC383 plakalı araçta bulunan Mehmet Ali Güven ile Ekrem Cebeci ile 20 AAE 859 plakalı araçta bulunanİbrahim Bektaş ve arkadaşı İsmet Öz yaralandı. Her iki araçta bulunan Öz ve Cebeci sıkıştıkları yerden itfaiyenin müdahalesi ile kurtarıldı. Kurtarılan yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.

Avdan dönen İbrahim Bektaş ve İsmet Öz'ün aracında bulunan av köpeğinin bulunduğu kafes parçalandı. Şans eseri yara almayan köpek yol kenarında bulunan demir korkuluklara bağlandı. Bu sırada bir polis bekleyen köpeğe su verdi.



Olay yerine gelen yaralı yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Gözyaşlarını tutamayan aileler birbirlerine sarılarak teselli etti. Yakınlarının hastaneye kaldırıldığını öğrenen aileler daha sonra hastaneye koştu.

 

denizli trafik kazası akhan mahallesi pamukkale takla av av köpeği itfaiye ambulans gözyaşı denizlimuhabir muhabir denizli haberleri