DENİZLİ'DE HAVA DURUMUNA DİKKAT!

TAKİP ET

Meteoroloji Müdürlüğü tahminlerine göre yurdumuzun birçok bölgesi serin ve yağışlı havanın etkisinde. Denizli'de de zaman zaman etkili olan yağışlar hava hafta sonu ilimizi terk edecek. Cumartesi çok bulutlu bir hava beklenirken Pazar günü ise az bulutlu ve güneşli bir hava bizi bekliyor.

Bir süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağışlarla birlikte hissedilir derecede (6-10 derece) azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor. Denizli’de bugün çok bulutlu bir hava hakim olurken hava sıcaklığı 15 derece civarında seyrediyor.

Peki hafta sonu hava nasıl olacak?

14 Mart Perşembe günü ilimizde hava az bulutlu olacak sıcaklıkların en düşük 7 en yüksek ise 18 derece olması bekleniyor.

Cuma günü ise ilimiz yeni bir yağışlı havanın etkisinde olacak. Sağanak yağışlı bir havanın hakim olacağı Denizli’de en düşük sıcaklık 8 en yüksek sıcaklık ise 13 derece bekleniyor.

          

 

Herkesin merakla beklediği hafta sonu ise cumartesi günü yine Cuma gününün etkisi ile çok bulutlu bir hava bizi bekliyor. En düşük sıcaklık 8 en yüksek yine 13 derece.

         

Pazar günü ise az bulutlu bir hava ilimizde etkili olacak ve güneş gülen yüzünü gösterecek. Beklenen en düşük sıcaklık 5 en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak.

        

Yeni haftanın ilk günü olan Pazartesi günü de  ilimizde az bulutlu bir hava olacak ve en yüksek sıcaklık 22 dereceyi bulacak. En düşük sıcaklık ise 7 derece bekleniyor.