Denizli'de ilçe belediyesinden milyonluk satış

TAKİP ET

Denizli'nin Çal Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Parsellerin toplu olarak yapılacak satış ihalesi 24 Aralıkta gerçekleştirilecek.

Denizli'nin Çal Belediyesi mülkiyeti kendine ait olan 5 adet arsayı toplu olarak satışa çıkardı. Yüzme havuzu, pansiyon, aqua park, sosyal tesis ve kır düğün salonu yapılmak üzere satışa çıkarılan arsaların ihalesi 24 Kasım 2020 Salı günü belediye binasında gerçekleştirilecek. Arttırma usulü yapılacak ihalede satılacak arsaların toplam açılış bedeli ise 960 bin lira bedelinde. İhalenin belirtilen gün ve saatinde yapılamaması durumunda, ihale 8 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.
İhale şartnamesi ise şu şekilde;

1- Aşağıda tapu kaydı ve niteliği belirtilen Belediyenin özel mülkiyetinde bulunan taşınmazlar üzerine Yüzme Havuzu, Aqua Park, Pansiyon, Sosyal Tesis ve Kır Düğün Salonu yapılmak üzere, parsellerin bir bütün halinde satılmak üzere 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesine göre ihaleye çıkarılmıştır. İhale 24.11.2020 Salı günü saat 14.00 da belediye binasında encümen huzurunda yapılacaktır. İhalenin yapılamaması durumunda ikinci ihale 08.12.2020 günü aynı yer, aynı saat ve aynı şartlarda yapılacaktır.

2- İhaleye çıkarılan parselin teminat ve muhammen bedelleri aşağıda belirtilmiş olup artırma bu bedeller üzerinden 500,00 TL ve katları üzerinden yapılacaktır.

3-İhaleye girebilmek için isteklilerin tahmin edilen tahmini bedel üzerinden belirlenen geçici teminatı ihale tarihi saati öncesinden yatırmak zorundadır. İhaleye ait % 6 kesin teminat ihaleden sonra belediyemiz veznesine yatırılacak,   İhale bedeli bir hafta içerisinde 1/3 ü peşin olmak üzere geri kalan miktar 2 eşit taksitte Ocak ve Şubat 2021 ayları sonuna kadar belediyemize ödemesi yapılacaktır.

4- Belediye Encümeni ihaleyi haddi layık bulmadıkça yapıp yapmamakta serbesttir.

 5- İhaleye ait şartname mesai saatleri içinde belediye yazı işlerinde görülebilir.

 6- İhaleye katılacak olanların aşağıdaki belgeleri ihale saatinden önce belediyemize teslim etmek zorundadır.

    Nüfus Cüzdan Fotokopisi

    İkametgâh Belgesi

    Geçici Teminat Makbuzu

denizli çal çal belediyesi yüzme havuzu aqua park pansiyon sosyal tesis kır düğün salonu arsa satışı ihale açık arttırma denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber