Denizli'de ilçe minibüslerine zam

TAKİP ET

Denizli'de ilçelere yolcu taşıyan minibüs ve midibüslerde zam uygulaması başladı. Ulaşıma gelen zamdan vatandaşlar memnun olmadıklarını belirtti.


Denizli’de ilçe ulaşım araçlarındaki şoförler, araçların bakımından ve akaryakıt fiyatlarındaki artışlardan dolayı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) zam talebinde bulunduklarını belirttiler.

 Yapılan hesaplamalar doğrultusunda her ilçe için ayrı bir ücret tarifesi belirlendi. Bunun üzerine yeni düzenleme ile birlikte ulaşıma zam yapıldı.

En uzak ilçelerden biri olan Çameli ilçesi için ücret 22 TL belirlenirken, Beyağaç ilçesi için ulaşım fiyatı 21 TL olarak belirlendi. En düşük ilçe ulaşım ücreti ise Sarayköy ilçesine 6 lira olarak belirlendi.

 Öte yandan geçtiğimiz aylarda yayınlanan ücret tarifeleri ise yeni uygulanmaya başlanırken, bazı şoförler ise uygulamanın net olarak başlamadığını söyledi.


haber merkezi

 

denizli’de ilçe minibüslerine zam minibüse zam minibüs ücretlerine zam zamlı yolcu taşıma denizli haberleri denizli denizli muhabir