Denizli'de kamu kurumuna daimi 26 personel alınacak

TAKİP ET

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere güvenlik ve temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek Temizlik Görevlisi ile Güvenlik Görevlisi meslek kollarında sürekli işçi alımı yapılacak. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne de bu kapsamda kadro açıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada yer alan ifadelere göre Denizli’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere 26 personel alımı yapılacak.

10 TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

 3’ü erkek, 7’si kadın olmak üzere 10 temizlik görevlisinin alınacağı Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün şartları da belli oldu. Adayların 18 yaşını tamamlamış ve en az lise ve dengi öğrenim düzeyine sahip olması gerekiyor.

16 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPILACAK

 9’u erkek 7’si kadın olmak üzere 16 güvenlik görevlisinin alınacağı proje kapsamında adaylardan aranan şartlar ise, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak (27.08.1986 ve sonrası doğumlular), En az lise ve dengi öğrenim düzeyine sahip olmak, 27.08.2021 tarihi itibariyle geçerlilik süresi bulunan silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak gerekiyor. Ayrıca Denizli’de yapılacak olan alımlarda adaylardan istenen şartlar arasında il genelinde ikamet etmesi gerektiği açıklandı.

GENÇLİK SPOR BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NE ZAMAN?

Denizli’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine 26 personel alınacak. Başvurular Ağustos'un 23 – 27 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecekler. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecek. Başvuran adaylar arasından kura çekimi 15.09.2021 tarihinde yapılacak ve sonuçlar Gençlik ve Spor Bakanlığı İnternet sitesinde yayımlanacak.

BAKAN KASAPOĞLU MÜJDEYİ VERDİ!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapılacağını belirtti. Sürekli işçi istihdamına yönelik alım yapacaklarını anlatan Kasapoğlu, "Bir müjdemiz var. Bakanlık merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapılacağız.
 

denizli kamu kurumu işçi alımı Gençlik ve spor kadrolu işçi