Denizli'de kelepir fiyata çiftlik satılacak

TAKİP ET

Denizli'nin Çivril İlçesi'nde entegre besi çiftliği icradan satılığa çıkarıldı. Açık arttırma usulü ihale ile yapılacak satışın açılış bedeli ise oldukça ucuz.

Denizli’nin Çiviril İlçesi Irgıllı Mahallesi’nde bulunan entegre besi çiftliği ihale ile satışa çıkarılacak. Arsa olarak kayıtlı çiftlik, imar planı dahili, yol, su, elektrik gibi resmi kurum hizmetlerinden faydalanan, çevresinde konut ve tarımsal amaçlı kullanılan yapıların olduğu, TOKİ evlerine, mesire alanı ve küçük sanayi sitesine yürüyüş mesafesinde.


Mahalle merkezli olan taşınmaz üzerinde, brüt alanı 205 metrekare olan bölümde samanlık ve açık besicilik için kullanılan, çelik konstrüksiyon, galvaniz trapez sac örtülü sundurma, brüt alanı 95 metrekare olan ikinci bölümde, depo ve benzeri olarak kullanılan, ahşap çatılı, kiremit örtülü, bir katlı, kerpiç yapı, üçüncü bölümde brüt alanı 96 metrekare olan bölüm içerisinde çelik konstrüksiyon, galvaniz trapez sac örtülü, açık besicilik amaçlı kullanılan sundurma, dördüncü bölümde brüt 81 metrekarelik taban alanında, depo ve benzeri amaçlı kullanılan, ahşap çatılı, kiremit örtülü,bir katıl kerpiç yapı ve iki katlı, betonarme yapı bulunuyor.


Yarı hissesi satışa çıkacak çiftliğin toplam alanı 2 bin 177 metrekare. Açık arttırma usulü yapılacak ihalenin açılış bedeli ise 191 745 lira. İhale, Çivril Belediye Binası 3. Kat Bekleme Salonu’nda yapılacak. İlk ihale tarihi 9 Mart 2021 saat 10.20’de, eğer ilk ihalede satış gerçekleşmezse ikinci ihale tarihi 5 Nisan 2021’de aynı saatte gerçekleşecek.
 

denizli çivril irgıllı mahallesi besi çiftliği entegre besi çiftliği büyükbaş besi çiftliği büyükbaş hayvan denizlimuhabir ihale açık arttırma denizli haberleri haberler haber muhabir