DENİZLİ'DE KORONA VİRÜS ALARMI

TAKİP ET

Bugün öğle saatlerinde Denizli Devlet Hastanesi'ne gelen 3 İranlı gencin, muayene olmak istemesi panik yarattı. Koronavirüsü alarmı ile Devlet Hastanesi İntaniye servisine alınan İranlıların durumu yarın belli olacak.

Çin’den yayılarak bütün dünya ülkelerinde hızlı bir şekilde sıcrayan Koronavirüs süphesi ilimize de geldi. 3 İranlı gencin Denizli Devlet Hastanesi’ne tedavi olmak için gelmesi ile başlayan şüphe, önce acil serviste, sonrasında ise İntaniye servisinde paniğe yol açtı.

Hastaneye giden bazı vatandaşların denizlimuhabir.com’a anlattıklarına  göre, öğleden sonra acil servise gelen 3 İranlı’nın tedavi olmak istemeleri ile kısa süreli panik yaşandı. Ardından İranlılar, İntaniye servisine alındı. 

Denizli Devlet hastanesi İntaniye servisi doktorları,  3 iranlı şahsı hemen servise alarak, tedbir amaçlı  kontrol altına aldılar. İranlıların akşam saatlerinde kan örneklerinin alındığı ve yarın sonucun belli olacağı belirtiliyor.

Müşahede altında tutulan İranlıların durumu, korona virüsü taşıyıp taşımadıkları yarın tahlil sonuçlarından sonra belli olacağı belirtilirken; Denizli Devlet Hastanesi’nin intaniye servisi adeta karantina bölgesi gibi tedbir amaçlı sıkı kontrol ve denetim altında tutuluyor.
 

denİzlİ’de korona vİrÜs alarmi korona virüsü corona denizli denizlimuhabir denizli haberleri