Denizli'de korona virüs haritası güncellendi

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar uygulamasındaki korona virüs yoğunluk haritası değişti. Oluşan değişikliğe göre 5 ilçede yoğunluk fazla iken bir ilçede ise hiç hasta bulunmuyor. İl merkezinde ise durum vehametini koruyor.

Denizli İl merkezinde korona virüs haritası kırmızı renge bürünürken, ilçelerde durum biraz daha iyi görünüyor. Özellikle Beyağaç ilçesinde hiç vaka bulunmuyor. Beyağaç dışında Çameli, Güney ve Kale ilçelerinde ise hasta bulunsa da risk oranı çok düşük seviyelerde. Honaz, Bozkurt, Çardak, Baklan, Bekilli, Babadağ ve Serinhisar ilçeleri ise orta seviyede risk altında yer alıyor. Çal da ise TOKİ konutlarının olduğu alanda yüksek risk alanı yer alıyor. Bu ilçeler dışında kalan Tavas, Acıpayam, Çivril, Buldan ve Sarayköy’de ise yüksek risk alanları dikkat çekiyor.

İL MERKEZİNDE BÜYÜK RİSK
650 bin nüfusun yaşadığı İl merkezinde ise büyük risk dikkat çekiyor. Özellikle merkezde Askeri alandan Karşıyaka Mahallesine kadar olan alanda yoğun risk bölgesi dikkat çekiyor. Bunun dışında Bağbaşı Mahallesi ve Adliye çevresi, İlbadı Mezarlığı ile Kose ve Kaynarca Caddesi üçgeni arasında yüksek riskli alanlar yer alıyor. Aynı şekilde Denizli Devlet Hastanesi ve çevresinde de risk alanları yer alıyor.

































KAYNAK: denizli24haber

denizli sağlık bakanlığı hayat eve sığar güncel korona virüs haritası denizlimuhabir muhabir denizli haberleri