Denizli'de o detay dikkatlerden kaçmadı

TAKİP ET

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 144. yılı kutlamaları 15 Temmuz Şehitleri Çınar Meydanı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, personel, eski başkanlar ve başkan yardımcılarının katılımıyla düzenlendi. Kutlamalarda ise bir detay dikkat çekti. Törene bütün eski başkanların katılmasına rağmen sadece bir kişi eksikliği gözlerden kaçmadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 144. yılı kutlamaları 15 Temmuz Şehitleri Çınar Meydanı'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, personel, eski başkanlar Hasan Güngör, Ziya Tıkıroğlu, Ali AYgören ve Ali Marım ve başkan yardımcılarının katılımıyla düzenlendi.
Kutlamalara Denizli'nin  ilçe belediye başkanları da katılım sağladı. Törene eski başkanlar da katılmasına rağmen Eski Denizli Belediye Başkanlarından Nihat Zeybekci'nin katılmaması dikkatlerden kaçmadı. 

denizli haberleri denizli haberleri son dakika denizli haberleri dün denizli haberleri korona denizli haberleri deha denizli denizli büyükşehir belediyesi 144. kuruluş yıldönümü denizli büyükşehir belediyesi denizli büyükşehir belediye başkanı osman zolan