DENİZLİ'DE RAHATSIZLANDI ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

TAKİP ET

Fizik tedavi için birkaç gün önce Denizli'de ki bir tesise gelen eski bakanlardan Hasan Celal Güzel (73), tansiyon düşüklüğü ve böbrek yetmezliği nedeniyle rahatsızlandı. Özel bir hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Güzel, durumunun ağırlaşması nedeniyle ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi. Güzel'in bir süredir nakil beklediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre fizik tedavi için birkaç gün önce Pamukkale’nin Karahayıt Mahallesi’ndeki termal tesise gelen eski bakanlardan Hasan Celal Güzel, böbrek yetmezliği ve tansiyon düşüklüğü nedeniyle özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Güzel, durumu ağırlaşınca ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edildi.

                   

24 Ocak 1980 ekonomik istikrar tedbirlerinin alınmasında önemli bir rol oynayan ve 1983 yılında 38 yaşında iken Türkiye’nin en genç Başbakanlık müsteşarı unvanı alan Hasan Celal Güzel'in (73) tedavi gördüğü Denizli'deki özel hastanede durumunun ciddileştiği öğrenildi. Yoğun bakım servisinde böbrek yetmezliğine bağlı olarak durumu ciddileşen Güzel’in doktorları tarafından Ankara'daki bir hastaneye sevk edilmesi kararı alındı. Bunun üzerine Güzel, 112 Acil Servise ait hava ambulansı ile Ankara'ya götürüldü.

Bürokratlığın ardından 1986 seçimlerinde Anavatan Partisi’nden Gaziantep Milletvekili olan Hasan Celal Güzel, Devlet Bakanlığı ve Milli Eğitim ile Gençlik ve Spor Bakanlığı yapmıştı. Kaynak: denizli haber