Denizli'de sosyal medyada bir ilk

TAKİP ET

Denizli'de sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden sosyal medya sayfaları Dijital Medya Derneği (DİMEDER) adı altında tek çatıdabuluştu. Denizli Sosyal Paylaşım, Memleket Denizli, Merhaba Denizli, Denizli Online, Gökkuşağı, Denizli Selfie, Denizli Acil Alım Satım grupları toplam 350 bin üye sayısı ile Denizli'nin en büyük platformunu oluşturdular.

DİMEDER kurucuları Ömer Demirtaş, Barış Ersoy, Hakan Kaya, Yüksel Güler, Nadir Güleç, Zeki Altıntaş, Salim Kaba, Muzaffer Özkaya, Halil Aydemir ve Cevriye Ekmekçi ile birlikte DİMEDER çatısı altında altında toplanan grup 30 Agustos Zafer Bayramı'nda günü ilk canlı yayınını gerçekleştirdi. Denizli'nin THM sanatçısı Adnan KOPARAN ile gerçekleştirilen ilk canlı yayını 100 bin kişi izledi.



Denizli Sosyal Paylaşım Grubu Yöneticisi Yüksel Güler ile Merhaba Denizli Grubu Yöneticisi Hakan Kaya'nın Koparan ile yaptığı röportaja DİMEDER kurucuları tam kadro katıldı. 30 Ağustos Zafer bayramı'nın önemi, Denizli'de kültür-sanat hayatının konuşulduğu röportaj izleyenlerden büyük takdir topladı.


Röportaj sonrasında konuşan DİMEDER Yöneticisi Ömer Demirtaş, sosyal medyada birlik ve beraberlik oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Demirtaş, "Denizli'de 8 sosyal paylaşım grubunu tek bir çatı altında toparlayarak DİMEDER'İ kurduk. Amacımız  hazırladığımı projelerimiz ile Denizlimize ve bizleri takip eden 350 bin takipçimize faydalı işler yapabilmek. Bundan sonra Denizli'de bu şekilde pek çok röportajımız olacak. Takipçilerimiz bizleri takip etmeye devam etsinler" ifadelerini kullandı.




 

denizli facebook sosyal paylaşım grupları tek çatı di̇meder denizlimuhabir muhabir denizli haberleri adnan koparan röportaj