Denizli'de toprağa verildi

TAKİP ET

Samsun'da meydana gelen trak kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken, bu kazada ölen lise öğrencisi Ulian Manin, Denizli'de toprağa verildi.


İsmail Özyılmaz’ın kullandığı 19 BC 340 plakalı otomobil ile Onur Altay Emirza idaresindeki 55 JA 929 plakalı otomobil, Samsun-Sinop kara yolunun İkiztepe mevkisinde çarpıştı.

 Kazada, sürücüler ile otomobillerdeki Bahar Emirza, Vedat Değer, Ulina Manin ve Mariana Manin yaralandı. Çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 17 yaşındaki Ulina Manin ve Vedat Değer, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

DENİZLİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ
Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olan Uliana Manin’in cenazesi Denizli’ye getirildi ve Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

OKULUNDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Öte yandan, Nişantaşı Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Okulumuz 11/A sınıfı öğrencisi, okul öğrenci temsilcimiz Uliana Manin’nin elim bir trak kazası sonucu vefat ettiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Rüştü Uzel ailemizin başı sağolsun. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” denildi