Denizli'de vaka sayısı 7 kat arttı

TAKİP ET

Denizli'de Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre riskli alan sayısı son 10 gün içerisinde 7 kat arttı.

Korona virüsle mücadelede en başarılı iller arasında gösterilen Denizli’de son dönemde korona virüslü hasta sayısı artmaya başladı. 1 milyonluk şehirde vakaların çoğu il merkezinde yoğunlaşmış durumda. Sağlık Bakanlığını Hayat Eve Sığar adlı uygulamasının güncel verilerine göre il merkezinde en yüksek risk anlamına gelen kırmızı işaretli alanlar artmaya devam ediyor. 6 Ağustos verilerinde 3 bölgenin yüksek riskli olduğu Denizli’de 17 Ağustos verilerine göre bu sayı artış göstermeye başladı.





ACIPAYAM'DA 8 VAKA

Acıpayam'da geçtiğimiz hafta 5 kişi, bu hafta başında da 3 olmak üzere 8 kişinin testinin pozitif çıktığı öğrenildi.
10 GÜNDE YAKLAŞIK 7 MİSLİNE ÇIKTI

Hayat Eve Sığar uygulamasının 17 Ağustos itibariyle riskli alan sayısında artış dikkat çekiyor. 6 Ağustos verilerine göre 3 olan en yüksek riski gösteren kırmızı noktalı alan sayısı 10 günde 19’a çıktı. Şehrin birçok noktasında ise daha düşük riskli alanların yoğunluğu da dikkatlerden kaçmıyor.
ESKİYE DÖNÜŞ OLACAK MI?

Riskli alan sayısının arttığı Denizli’de eskiye dönüş için resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi. Sayıların artması ve çevre illerde yeniden sıkı tedbirlerin uygulanmaya başlanması eskiye dönüş için sinyal niteliğinde.
 

denizli corona virüs korona covid-19 vaka sayısı acıpayam denizlimuhabir muhabir denizli haberleri sağlık bakanlığı fahrettin koca