Denizli'de vatandaş her haftasonu papağanını gezdiriyor

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde Çamlık Mesire alanında bir vatandaş 'Nazlı' isimli papağanıyla yürüyüş yaptı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında papaüanıyla yürüyen vatandaşa çevredekilerin ilgisi yoğun oldu.

Denizli'de Abdurrahman Aslan isimli bir vatandaş, sahibi olduğu petshopta yaşayan 'Nazlı' isimli papağanıyla birlikte Çamlık Mesire Alanı'nda yürüyüşe çıktı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yürüyüşüne devam eden Aslan'ın omzundaki papağana bir süre sonra çevredekilerin ilgisi yoğun oldu. Oldukça sakin olan Nazlı papağanla fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar sıraya girdi.



Yaşanan ilgiden sıkılmayan ve sakin tavırlarıyla dikkat çeken papağan Nazlı'nın sahibi Abdurrahman Aslan, her haftasonu dışarı çıkararak, papağanın da temiz hava almasını sağladıklarını söyledi. Aslan, 'Biz arkadaşım Sakıp Demir ile birlikte petshop sahibiyiz. Arada bir reklam çalışması için buraya geliyoruz. Hem de Nazlı'nın da temiz hava almasını sağlıyoruz. Vatandaşların ilgisi aslında Nazlı'nın da hoşuna gidiyor. Kesinlikle kimseye zarar da vermez. Vatandaşlar da buna güvenerek sık sık fotoğraf çektirmek istiyor' ifadelerini kullandı.



denizli pamukkale çamlık mesire alanı nazlı papağan abdurrahman aslan sakıp demir omuzda gezdirme denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber