DENİZLİ'DE YARIN BU YOLLARA DİKKAT!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli'ye geliyor. 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda halka hitap edecek ve toplu açılış yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü’nün nikah törenine katılacak olan Erdoğan, daha sonra başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyeleri ve diğer kamu kuruluşlarının toplu açılış törenine katılacak ve halka seslenecek. Bu nedenle 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı trafiğe kapatıldı. Bu yolu kullanacak olan sürücülerin Delikliçınar Meydanı’na bağlanan yollar dışındaki alternatif yolları kullanmaları istendi.

          

Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda yapacağı konuşma ve toplu açılış töreni için Büyükşehir Belediyesi önünden liseye çıkan yola platform kuruldu. Bayraklarla donatılan ve bariyerlerle çevrilen alan cumartesi sabahından itibaren trafiğe kapatılacak.

Buna bağlı olarak cumartesi günü Lise Caddesi’nin tamamı, İstiklal Caddesi ile Atatürk Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak. Ayrıca Erdoğan’ın Denizli’ye girişi sırasında EGS Kongre Merkezi’nden itibaren trafik kısmi olarak işleyecek. Yetkililer sürücüleri cumartesi günü görevlilerin yönlendirmelerine uymaları konusunda uyardı.