Denizli'de yaşlı çift düğüne gitti, ölümden kurtuldu

TAKİP ET

(AA) - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde düğüne giden çifti, döndüklerinde çöken tavanın altında kalmaktan kurtulduklarını gördü.

Barutçular Mahallesinde ikamet eden Yaşar (70) ve Ümmü (60) Adıgüzel çifti, dün öğleden sonra bir yakınlarının nikahına gitmek üzere evden ayrıldı. Akşam geç saatlerde eve dönen yaşlı çift, giriş kapısını açtıktan sonra tek odalı evin iç kapısının arkasında bir şey dayalı olduğunu fark etti.



Yaşar Adıgüzel, açmaya zorladığı kapının kenarından içeri baktığında tavanın evin içine çöktüğünü anladı.
Çaresizlik içinde kalan ve geceyi komşularında geçiren Adıgüzel çifti, sabah saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.



İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri incelemelerde bulunarak, tutanak tuttu.

Yaşar Adıgüzel, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün aşağı mahalleye bir akrabalarının nikahına gittiklerini belirterek, "Akşam 22.00 civarlarında geldiğimizde tavanın evin içine çökmüş şekilde bulduk. Ben burada olsan zeten tavanın altında kalırdım. KOAH hastasıyım kesin ölürdüm. Nikaha davet edilmemiz kurtardı bizi. İlaçlarım içeride, dün akşam ilaçlarımı kullanamadım, sabah kullanamadım. Buna biz çözüm arıyoruz, hasta olduğumdan yetkililerden yardım istiyorum." dedi.

 

denizlide yaşlı çifti çöken tavanın altında kalmaktan düğüne gitmeleri kurtardı denizli muhabir çatı çökmesi çatı çöktü denizli denizlimuhabir