DENİZLİ'DE "YETER, SÖZ MİLLETİN" DİYECEĞİZ

TAKİP ET

İyi Parti Denizli Milletvekili adayları Nafiz Öz ve Murat Güngör, geçtiğimiz gün Esin Otelde düzenlenen bir toplantıda ilimiz Demokrat kökenli insanlar ile bir araya geldiler. Bu seçimlerde Denizli'de birinci parti olacaklarını dile getiren Nafiz Öz, 'Denizli İyi Parti diyor. DP, DYP, ANAP kökenli arkadaşlarımız İyi parti bünyesinde geçmişin ruhu yaşatmanın azmindeler' dedi.

İyi Parti Denizli Milletvekilleri Nafiz Öz ile Murat Güngör, önceki gün Esin otelde düzenlenen Demokrat sevdalıları ile bir araya gelerek, DP ile başlayan sürecin sonunda DYP ve ANAP olarak Türk siyasetine damgasını vuran siyasilerin, bu kez İyi Parti ve Meral Akşener etrafında toplanmaları gerektiğini dile getirdiler.

DYP’nin 1999 seçimlerinde yüzde 38 dolaylarında oyunun bulunduğunu, bu kemikleşmiş sağ merkez oyların her zaman bir araya gelmesinin mümkün olduğu dile getirilen toplantıda “İnsanlar, AKP’nin 16 yıllık icraatında aslı sağ merkez misyonunu yerine getiremediğini, uygulamalarının bile uymadığını ve merkez sağ seçmenler tarafından yadırgandığı” vurgulandı.

Adaylardan Nafiz Öz, “Denizli Türkiye siyasetine yön veren merkez sağın önemli bir kalesi konumundadır. Nice büyük siyasetçinin Denizli bünyesinden çıktığını unutmamak gerekir. Bizde geçmişimizden aldığımız güvenle yola çıktı. Şimdi Demokrat Parti misyonundan yola çıkarak AP, DYP ve ANAP çizgisindeki sağ merkezin seçmenlerini ARTIK YETER, SÖZ MİLLETİNDİR demek için, Denizli’miz ve Türkiye’miz için harekete geçmelerini istiyoruz. Umuyorum bu yüzde 38’lik oy potansiyeli İyi Parti bünyesinde vücut bulacaktır. Arkadaşlarımızı İyi Parti bünyesinde siyaset yapmaya davet ediyoruz” dedi.

İyi Parti’nin tüzüğünün ve komisyonlarının şekillenmesinde katkıları olan diğer vekil adayı Murat Güngör ise toplantıda Demokratların İyi Parti hakkındaki sorularını cevaplandırdı. Güngör konuşmasında “İyi Parti sağ merkezin geleneğini siyaset meydanına taşıyan, DP, AP, DYP, ANAP misyonlarını içerisinde barındıran bir harekettir. Yeni kuruluş aşamasında baskın seçimle karşı karşıya kalmamız yüzünden tam manasıyla İyi Parti anlatılamadı. Özal ve Demirel’in çırağı olduğunu belirten genel başkanımız Meral Akşener’in çıkışları ve siyaset anlayışından sağ merkezin devamı olduğu görülebilir. Bu yüzden bütün geçmişlerinde sağ merkez partilerde görev yapan arkadaşların İyi Parti bünyesinde siyaset yapmaları en büyük dileğim” dedi.

Daha sonra sahada seçim çalışması yapacak olan Sağ merkez siyasetçilerinin önde gelenleri ile seçim çalışmalarını hızlandırmak için planlar yapıldı.