Denizli'deki yangında doğal hayat kadar vicdanlar da zarar gördü

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kundaklama sonucu çıktığı iddia edilen ve 2 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınında vücudunun bir bölümü yanan kaplumbağanın acı ve susuzluktan ağzını açması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Görevlilerin durumu izlediği dikkatlerden kaçmazken, neden tedavi için alınmadığı da soru işareti olarak akıllara geldi.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Gökpınar Mevkii Şahin Tepesi'nde kundaklama sonucu orman yangını meydana geldi Yangında 2 hektarlık alanın yanması doğal hayata da oldukça zarar verdi. Yangın yerinde bir kaplumbağanın vücudunda yanıklar oluşurken, susuzluktan dolayı da ağzını açarak yardım çığlıklarında bulundu.



Görevlilerin ve basın mensuplarının gözleri önünde yardım çığlıkları atan kaplumbağaya kimsenin yardımcı olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Yaralı hayvanın çığlık atarak uzaklaştığı görüldü. Yaralı kaplumbağa Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi altına alınıp sağlığına kavuşturulabilecekken, neden çığlıklar içinde acı çekmesine göz yumulduğu ise akıllarda soru işareti olarak kaldı.




 

denizli pamukkale gökpınar mahallesi şahin tepesi orman yangını yardım çığlığı yaralı kaplumbağa denizlimuhabir muhabir denizli haberleri