DENİZLİ'DEN 8 ADAYIN İSMİ AÇIKLANDI

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara'da düzenlenen toplantıda aralarında Denizli'den 8 ismin olduğu 339 belediye başkan adayını açıkladı.

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Ankara ATO Congresium Salonu’nda "Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı" düzenledi. Toplantıda, 9'ü büyükşehir, 26'sı il belediye başkanı olmak üzere 339 belediye başkan adayı açıklandı.

 

"ÖZLENEN YÖNETİME KAVUŞTURACAĞIZ"

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Haydi Bismillah! Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın" sloganı ile düzenlenen toplantıda, "Aziz milletimize hizmet için yola çıkan tüm adaylarımıza ve teşkilat mensuplarımıza can-ı gönülden başarılar diliyorum. 31 Mart günü sandıklardan büyük bir zaferle çıkacak ve önümüzdeki beş yıl süresince Milli Görüş Belediyeciliği ile aziz milletimizi özlediği yönetime kavuşturacağız inşallah. "Başka Bir Türkiye Mümkün" ve bu mümkünatı sağlayacak olan da Saadet Partisi'dir" diye konuştu.

 

DENİZLİ'DEN 8 ADAY AÇIKLANDI

 

Açıklanan adaylar arasında Denizli'den 8 adayın ismine yer verildi. Buna göre, Saadet Partisi'nin Acıpayam Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldız, Babadağ Belediye Başkan adayı Ahmet Abazoğlu, Baklan Belediye Başkan adayı Fatih Candan, Bekilli Belediye Başkan adayı Bilal Osman Zeybek, Çal Belediye Başkan adayı Akın Arslanyılmaz, Çameli Belediye Başkan adayı Mevlüt Sönmez, Güney Belediye Başkan adayı  Kudret Kolbaşı, Pamukkale Belediye Başkan adayı Hakan Kaya olarak açıklandı.

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Gelecek Partisi adayları