Denizli'den TRT'ye Giden Spikerin Acı Günü

TAKİP ET

Denizli'de eğitimini aldıkdan sonra bir süre Denizli'nin yerel televizyon kanalı DEHA TV'de çalışan daha sonra TRT'ye geçerek birçok futbol karşılaşmasının spikerliğini yapan Hünkar Mutlu, babası Mahmut Mutlu'yu kaybetti.

HABER MERKEZİ
 
37 yaşındaki başarılı spiker Hünkar Mutlu(38) Denizli'de aldığı eğitimin ardından DEHA TV'de spikerlik yapmış ardından Türkiye Radyo Televizyonları(TRT)'nin sınavını kazanarak orada çalışmaya başlamıştı. Başarılı spikerin babası Mahmut Mutlu bugün hayatını kaybetti.
 
Kariyerine Denizli'nin yerel televizyon kanalı DEHA TV'de başlayan Hünkar Mutlu Kimdir?
 
1982 yılının Mart ayında dünyaya gelen Hünkar Mutlu ailenin 2. çocuğudur. Denizli’ye üniversite eğitimi için gitmiş ve orada yerel bir tv kanalı olan Deha Tv’de çalışmaya başlamıştır. 2009 senesinde KPSS daha sonra ise TRT tarafından açılan sınavları kazanmıştır. Sınavların ardından TRT Ankara Spor Dairesi bünyesinde görev almaya başlamıştır.

Bir süre 1. Lig karşılaşmalarını anlatan Hünkar Mutlu ayrıca Almanya’dan Futbol isimli bir program yapmıştır. Özellikle 2010 Dünya Kupası maçlarını anlatan ekipte yer aldığı dönemde dikkatleri üzerine çeken Mutlu, TRT Spor ve radyolarında bir çok maçın da spikerliğini üstlenmiştir. En son 2018 yılında Dünya Kupası’nda maç anlatmıştır.

Günümüzde TRT Spor ekranlarında yayınlanan Alp Pehlivan ve Kaya Çilingiroğlu ile birlikte Spor Hafta Sonu programında yer almaktadır.
 
 

hünkar mutlu denizli deha tv hünkar mutlu kimdir trt spor hünkar mutlu nereli