DENİZLİ'DEN YÜZDE 50'NİN ÜZERİNDE OY BEKLİYORUM

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli'de halka seslendi. Resmi rakamlara göre meydandaki kalabalığın 75 bin kişi olduğunu söyleyen Erdoğan; 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 44, milletvekili seçiminde yüzde 45 oy oranlarında destek verdiniz. Ama bu oy oranlarının aramızdaki muhabbet seviyesini yansıtmadığına inanıyorum. Denizli'den en az yüzde 50 üzerinde oy bekliyorum' diye konuştu.

Ak Parti’nin 29 Ekim Bulvarı üzerindeki Özay Gönlüm Meydanı’ndaki mitingi büyük coşkuya sahne oldu. Denizli’ye 40’ncı ziyaretini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemeye gelen kalabalık meydanı doldurdu.

 

Programda Erdoğan’dan önce AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan halka hitap etti.

 

Erdoğan sahneye Zolan ve Güngör ile birlikte çıktı. İkilinin ellerini kaldıran Erdoğan halkı selamladı. Erdoğan Denizlililere seslenerek; “Bugün Denizli yine bir başka güzel... Esen yeller seni söyler Denizli. Açan güller seni söyler Denizli. Bütün yollar seni söyler Denizli. Yarenimsin, cananımsın, canımsın Denizli… Rabbim seni kem gözlerden korusun. Havası ayrı güzel, insanı ayrı güzel... Coğrafyası bir başka güzel…

 

Denizlimizde sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ne diyor rahmetli Özay Gönlüm’ün derlediği o güzel Denizli türküsünde: Asmam yıkıldı,. Suyu sıkıldı. Bugün gocagızı görmedim canım sıkıldı. Bizim de Denizli’ye gelip sizlerle kucaklaşmayınca canımız sıkılıyor” ifadelerini kullandı.

 

YÜZDE 50’NİN ÜZERİNDE OY BEKLİYORUM

 

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 10 aylık bir hasretin ardından yine sizlerle beraberiz. Mayıs ayındaki seçimlerde Cumhurbaşkanlığında yüzde 44, milletvekillerinde yüzde 45 oy oranlarında destek verdiniz. Ama bu oy oranları aramızdaki seviyesini yansıtmadığına inanıyorum. Denizli’den en az yüzde 50 üzerinde oy bekliyorum.

 

Eksiklerimizi tamamlayacağız. Mesajlarımızı ulaştıramadığımız insanlarımız varsa bir yolunu bulup mutlaka onlara ulaşacağız.

 

Ülkemize dair hayallerimizi ve hedeflerimizi çok daha etkili bir şekilde anlatmaya gayret edeceğiz. Cumhur İttifakı’na gönül veren kardeşlerimizle birlikte muhalefetten umudunu kesen insanlarımızı da muhabbetle bağrımıza basacağız. Denizli’de hak ettiğimiz ve olmayı arzuladığımız yere mutlaka geleceğiz.

Bu mücadelede bizi yalnız bırakmayın”

 

KALABALIKTAN YANIT ALDI

 

Erdoğan konuşmasında sık sık miting alanını dolduran kalabalığa sorular yönelterek yanıt aldı. Erdoğan’ın “Denizli 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız?” sorusuna kalabalık coşkuyla karşılık verdi.

 

Alanda resmi rakamlara göre alanda 75 bin kişi olduğunu söyleyen Erdoğan; “Denizli bugün coşmuş gari” ifadesini kullandı.

 

Erdoğan; “İşte benim gönlümün sultanı Denizli bu…” ifadesini kullandı.

 

Savunma sanayinde gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Erdoğan, uçuşunu gerçekleştiren Kaan hakkında açıklamalar yaptı. Muhalefeti teknoloji projeleri hakkında sessiz kalmakla suçlayan Erdoğan, yerli ve milli muhalefetin nasıl yapıldığını bilmediklerini ve milletle aynı yöne bakarak aynı hissiyatı taşımayı öğrenemediklerini savundu.

 

Erdoğan Denizli’de yapılan yatırımlardan uzun uzun bahsettikten sonra kalabalığa yatırımlara ilişkin bir video izletti.

 

31 Mart’ta Ak Parti’ye destek isteyen Erdoğan; daha sonra Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını tek tek kürsüye çağırarak tanıtımını gerçekleştirdi.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Denizli miting