Denizli depremini bilen kahinden korkutan açıklama

TAKİP ET

Denizli'de gerçekleşen Acıpayam ve Bozkurt depremlerini önceden tahmin ederek dikkatleri çeken yeni nesil deprem tahmincisi Frank Hoogerbeets, Türkiye'den katıldığı bir televizyon programında büyük bir deprem olacağını açıkladı ve tarih verdi.

Denizli'de gerçekleşen Acıpayam ve Bozkurt depremlerini önceden tahmin eden ve Türkiye ile dünya üzerinde birçok depremi daha önceden doğru bilen ünlü deprem tahmincisi  Frank Hoogerbeets, Türkiye'de bir ulusal televizyon kanalına verdiği röportajda deprem hakkında korkutucu bir veri paylaştı.


TÜRK TELEVİZYONLARINA AÇIKLADI 
Acıpayam'da gerçekleşen 5.7 ve Bozkurt'ta meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremleri daha öncesinde tahmin eden, Ülkemizde İstanbul ve Van depremlerinide öncesinden tahmin eden yeni nesil deprem tahmincisi  Frank Hoogerbeets Türkiye'de bir televizyon kanalına canlı yayın konuğu olarak röportaj verdi.


MART AYININ İLK HAFTASINA DİKKAT! 
Frank Hoogerbeets yaptığı açıklamalarda Kuzey Anadolu fayı ve beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili uyarılarda bulundu ve Mart ayının ilk haftasında korkutan bir deprem beklediğini duyurdu.
 
 
 
 

frank hoogerbeets denizli deprem acıpayam bozkurt