DENİZLİ EKONOMİSİ KONUŞULDU

TAKİP ET

Denizli'nin ekonomik durumu ve sanayisi ile tüm sektörler itibariyle istek ve ihtiyaçları Valilik Makamında düzenlenen toplantıda görüşüldü.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe’nin başkanlığında düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Tuncay Engin, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Tefenlili, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Güran katıldı.

Toplantıda Meslek Odaları ve Organize Sanayi Bölgelerinin belirlediği ve 30 Nisan 2016 Cumartesi günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu başkanlığında yapılan toplantıda incelenen, Denizli’nin genel ve sektörel istek ve ihtiyaçları ile ilgili dosyalar değerlendirilerek, Bakanın talimatı doğrultusunda, ihtiyaç ve sorunlar ile çözüm önerilerinde öncelikler belirlendi. Toplantıda ayrıca, istek ve ihtiyaçlarla çözüm önerilerinin tek metin haline getirilip ilgili Bakanlıklar ve makamlara takdim edilerek takip edilmesine karar verildi.