Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde rüşvet operasyonu

TAKİP ET

Denizli'de KOM ekipleri bir şikâyet üzerine asayiş şube müdürüne yönelik rüşvet operasyonu düzenledi. Gözaltına alınan O.Y., çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği'nce tutuklandı.

İddialara göre Denizli’de bir işletme sahibi, Emniyet Müdürlüğü’nde Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapan O.Y.’nin kendisinden rüşvet istediğini öne sürerek şikâyetçi oldu. Soruşturma kapsamında teknik takip yapıldı, işletme sahibi ile şüpheli arasındaki görüşmeler kayıt altına alındı.

 

SUÇÜSTÜ YAPILDI

 

Geçen hafta sonunda 230 bin lirayı almak için işletme sahibi ile buluşan O.Y.’ye seri numaraları kayıtlı para teslim edildikten sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon gerçekleştirdi. Seri numaraları alınan 230 bin lira O.Y. ’nin aracında bulunurken, suçüstü yapılan Asayiş Şube Müdürü O.Y. çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklandı.

 

İşletme sahibinin Asayiş Şube Müdürünün kendisinden, işlerinin yolunda gitmesi ve işyerine baskın yapılmaması için rüşvet talep ettiği iddiasıyla savcılığa şikayetçi olduğu, tutuklanan Şube Müdürü O.Y.’nin ifadesinde işletme sahibinden alacağı olduğunu, kendisini sıkıştırınca parayı ödememek için bu yola başvurduğunu söylediği öğrenildi.

 

rüşvet operasyonu Denizli Emniyet Müdürlüğü asayiş şube müdürü tutuklama