Denizli Emniyeti'nden Fuhuş ve Kumar Operasyonu

TAKİP ET

Denizli Emniyeti tarafından son bir haftada yapılan çalışmalarda 68 kişi tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri son bir haftada yaptıkları çalışmalarda hakkında yakalama kararı bulunan 83 kişiyi yakaladı. Yakalanan şahıslardan 63'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İl genelinde gerçekleşen 648 asayiş olayında şüpheli görülen 438 kişiden 5'i de çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl genelinde yapılan denetimlerde fuhuş yaptığı tespit edilen bir escort ile bir şahsa 790 TL, sosyal mesafe kurallarına uymayan 12 kişiye 10 bin 800 lira ve ikametini kumar oynatmak için kullandıran 2 kişiye de 2 bin 450 lira ceza kesildi.

Yapılan çalışmalarda ayrıca 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 6 adet muhtelif fişek, 2 çalıntı Motosiklet, 1 adet çalıntı oto teybi, 2 adet çalıntı bisiklet, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 1 adet çalıntı Playstation4, 1 adet çalıntı yüzük, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 295.00 TL para ele geçirildi.

denizli emniyet müdürlüğü corona virüs sosyal mesafe fuhuş kumar yakalama kararı denizli denizlimuhabir muhabir denizli haberleri