Denizli eroin kullanımında birinci sırada

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği, çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesini hayata geçirdi. Kampanyanın tanıtımına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, metruk bir binada video çekerek bağımlı annelerinin yaşadıklarını hissetmeden bağımlılık sorununun çözülemeyeceğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği, bağımlılıkla mücadele kapsamında 'En İyi Narkotik Polisi: Anne' projesini başlattı. Projenin tanıtım videosunda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bağımlı annelerinin yaşadıklarını sırça köşklerden izleyerek anlayamayız ifadelerini kullandı. Soylu, 'Onları (bağımlı annelerini) hissetmeden, görmeden sırça köşklerde bu mücadele başarılı olamaz. Meseleyi sadece uyuşturucu kullanan çocuk olarak görmek, yanılgıların en büyüğüdür." dedi.


"Denizli, eroin kullanımında birinci sırada"
Videoda uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına ve operasyonlara değinen Soylu, şehirlerin atık sularında uyuşturucu madde analizi yaptıklarını belirterek "
18 büyük ilimiz arasında Denizli'nin eroin kullanımında birinci sırada olduğunu, bu sayede kesinleştirdik. Keza uyuşturucu riski en yüksek illerin İzmir, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Adana, risk durumu en düşük illerimizin de Tokat, Kütahya, Gümüşhane, Ordu ve Tunceli olduğunu yaptığımız saha araştırmalarıyla netleştirdik." diye konuştu.

denizli i̇çişleri bakanı en i̇yi narkotik polisi: anne süleyman soylu eroin kullanımı denizlimuhabir muhabir denizli haberleri