Denizli Kampüs Yolu'ndan öğrencilere 'Kişi Odaklı Rehberlik Hizmeti'

TAKİP ET

Denizli Kampüs Yolu Özel Eğitim Kursları pandemi döneminde eğitim modelinde yeniliklerle geliyor. Pandemi döneminde öğrenciler için sınıflara sosyal mesafe ve hijyen kuralları getiren kurs, örgün eğitim yasakları gelmesine karşın da online eğitim alt yapısını oluşturdu.

Covid-19 pandemisi döneminde okullar kadar sınava hazırlık kurslarında da yeni döneme uyum süreci başladı. Bu kapsamda Kampüs Yolu Özel Eğitim Kursları örgün eğitimin yanı sıra yasaklar gelmesi ihtimaline karşın da önlemlerini aldı.



Kursta 8 ile 10 kişi arasında oluşturulan sınıflarda sosyal mesafe ve hijyene en yüksek seviyede dikkat ediliyor. Bu zaman zarfında eğitim gören öğrencilerin motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla öğrencilere gerek toplu olarak gerekse bireysel rehberlik hizmetleri verilecek.



KİŞİ ODAKLI REHBERLİK HİZMETİ

Her öğrenci için hazırlanacak bireysel rehberlik hizmeti ile öğrencinin karakteri ve performansına göre ders programı hazırlanacak. Bu programlar düzenli olarak velilerle paylaşılarak öğrencinin performansı sürekli konteol edilecek. Salgın nedeniyle örgün eğitimin durdurulması söz konusu olduğunda da eğitimler online devam edecek. Bu süreçte evlerinden çıkamayan öğrenciler için toplu rehberlik hizmeti verilerek çocukların motivasyonu yüksek tutulacak.



'ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONU VE BAŞARISI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Kampüs Yolu Özel Eğitim Kursları Kurucu Ortağı Ali Uğur, öğrencilerin en iyi üniversitelerde eğitim görmeleri için herşeye sahip olduklarını söyledi. Uğur, "Bizler kadromuzla ve alt yapımızla yeni döneme hazırlıklıyız. Önceliğimiz çocuklarımızın gerek fiziksel gerekse psikolojik sağlıkları. Öğrencilerimizin kampüs yolunda başarılı olmaları için hazırlıklıyız. Onların başarısı ve bu süreçteki motivasyonları bizim için çok önemli. Burada en iyi rehberlik hizmetini vererek onların karakterlerine ve çalışma şekillerine uygun programları çıkarıyoruz." ifadelerini kullandı.



 

denizli kampüs yolu özel eğitim kursu dezenfekte hijyen sosyal mesafe yeni eğitim modeli ali uğur denizlimuhabir muhabir denizli haberleri rehberlik hizmeti öğrenci