DENİZLİ KIZILAY'INA 2 YENİ ARAÇ GELİYOR

TAKİP ET

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, Kızılay bünyesinde hizmet verecek seyyar mobil kan bağış aracı ve seyyar ikram aracının tanıtımı için basın toplantısı düzenledi. Araçlar, cumartesi günü hizmete girecek.

Kızılay bünyesinde hizmet verecek olan iki yeni aracın etkinlik programını duyurmak için bir açıklama yapan Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, “ 08 Aralık Cumartesi saat 13.30’da Bayramyeri’nde yeni araçlarımızın hizmete girmesiyle ilgili olarak yapacak olduğumuz etkinliğe tüm Denizlili hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

            

Etkinliğe tüm Denizli halkını davet eden Otçu“ Kızılay Denizli Şubesi olarak hayırseverlerimizin katkılarıyla kurumumuza 2 yeni araç eklendi.  Biri seyyar mutfak, diğeri kamyon tipinde açılıp kapanabilen seyyar kan bağış aracı. Denizlili hayırseverler sayesinde önemli başarılara imza atıyoruz. Bu cumartesi saat 13.30 da Bayramyeri’nde bu iki aracın hizmete girmesi vesilesiyle mütevazı bir tören tertipledik. Halkımızla birlikte orada olacağız. Biz bir hayır kuruluşu olduğumuz için etkinliğimizde pilav ve ayran ikramımızda olacak.  Biz bu araçlarla olası bir yangın, sel, felaket gibi bir durumda Denizli halkımızın beslenmesi için yardımda bulunacağız. Seyyar mutfağımızı Ramazan aylarında yoksul vatandaşlarımıza yemek ikramında bulunmak için kullanacağız.  Bu araçların alımında bizlere yardımcı olan Kazım Karaçetin amcamıza sonsuz teşekkür ediyor ve Allah yardımlarını kabul etsin diyorum. O günkü kutlu ve mutlu günümüze herkesi bekliyoruz” dedi.

      

DENİZLİ KIZILAY’ININ BAŞARILARI

Basın açıklaması sırasında Denizli Kızılay’ının başarılarından da söz eden Otçu, “İnsanlara can suyu olmak istiyoruz. Denizli Kızılay açısından önemli bir şehir haline geldi. Denizli Kızılay Şubesi Ege Bölgesinin 4 bin metrekarelik en büyük yerel afet deposuna sahip. Türkiye’nin 18. Kan merkezi Denizli Kızılay şubesidir. Denizli Kızılay’ı arakanda Türkiye’de 5. Sırada. Denizli Kızılay’ı son kurban bayramında aldığı vekalet sayısı ile tüm Türkiye şubeleri arasında 10. oldu. Bu başarılarımızın arkasında hayırseverlerimiz var. Hayırseverlerimiz bize destekte bulunuyor bizde hayır yapıyoruz. Aynı zamanda Kızılay’a yapılan tüm ayni ve maddi bağışlar vergi matrahından düşülüyor. Biz verenle alan el arasında köprü olmaya çalışıyoruz” dedi.