DENİZLİ MHP'DE ADAY SAYISI İKİ OLDU

TAKİP ET

Bu hafta Pazar günü 12.00 ile 17.00 saatleri arasında Karakurt yolu üzeri Lara Düğün salonunda gerçekleştirilecek olan MHP Denizli il başkanlığı 13. olağan il kongresine iki gün kala başkan adayı ikiye çıktı. Mevcut il başkanı Cafer Birtürk'ün 'tek adaylı kongreye gidiyoruz' sözlerine rağmen Denizli Ülkü Ocakları eski Başkanı Murat Naci Öncel'de adaylığını sosyal medya üzerinden açıkladı. 

MHP Denizli’de önümüzdeki pazar günü yapılacak il kongresi öncesi ikinci bir adayın ortaya çıkması kulisleri hareketlendirdi. Mevcut il başkanı Cafer Birtürk’ün yeniden aday olduğu, geçtiğimiz günlerde de “Kongreye tek aday olarak gidilecek” sözlerine rağmen bir aday daha ortaya çıkınca, MHP kulisleri hareketlendi.

Önceden beri il başkanlığına aday olacağı belirtilen, ancak son ana kadar adaylığını açıklamayan Murat Naci Öncül bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İl başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 

Öte yandan, İl Başkanı Cafer Birtürk’ün “Genel merkezin kararı ile tek aday olarak seçime gidilecek” demesi, Öncel’in ortaya çıkması ile kafaları karıştırdı. MHP tabanı şimdi konu hakkında genel merkezin nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu. 

Denizli eski Ülkü Ocakları başkanı Murat Naci Öncel’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım MHP camiasında şaşkınlık ve heyecan yarattı. Öncel Pazar günü yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu dile getirdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

“ÜLKÜDAŞLARIMIZIN VE KAMUOYUNUN BİLGİSİNE


Kutsiyetine iman ettiğimiz, son nefesimize kadar mücadele edeceğimize yemin ettiğimiz Ülkümüze hizmet edebilmek ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emir ve talimatları doğrultusunda birlik, dirlik ve istişare kültürüyle bütün ülküdaşlarımızla omuz omuza Üç Hilalli sancağımızı Denizlimizin burçlarına dikmek için 18 Ekim Pazar günü yapılacak 13. Olağan İl Kongremizde Denizli İl Başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum.

Ülkücü; birlik ve dirliğin erdemini bilendir. Bu sebeple siyasetteki tek ve kutlu otağımız Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altındaki her bir ülküdaşımızın fikri, desteği ve duaları en büyük güç kaynağımız olacaktır.
Yüce Allah Davamıza ve Teşkilâtlarımıza hayırlara vesile kılsın, en kalbî saygı ve muhabbetlerimle.
Murat Naci ÖNCEL”

murat naci öncel cafer birtürk denizli mhp mhp devlet bahçeli denizli muhabir muhabir denizli denizlimuhabir