DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ÜN, KALEİÇİ ESNAFIYLA BAYRAMLAŞTI

TAKİP ET

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Ün, Kaleiçi Çarşısı'nda esnafı ziyaret ederek bayram alışverişi yaptı

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, esnafları ziyaret ederek hem seçimde verdikleri destek için teşekkür etti, hem de yaklaşan Kurban Bayramı tebriklerini iletti

 

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Kurban Bayramı öncesinde Kaleiçi Çarşısı'nda ki esnafları ziyaret ederek bayramlarını kutladı ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Milletvekili Sema Silkin Ün, esnaflardan yapılan alışverişte ortak oldu.

 

Kurban Bayramı'nın coşkusunu esnaf ve vatandaşlarla paylaşmak amacıyla Kaleiçi Çarşısı'na gelen Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, esnafın yanında olmanın önemine vurgu yaptı.

 

Ziyaret sırasında Milletvekili Ün, esnafların taleplerini, sorunlarını yerinde dinleyerek onlara çözüm önerileri için yardımcı oldu. Esnaflar da milletvekilinin ilgisi ve samimiyeti karşısında memnuniyetlerini dile getirerek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Milletvekili Ün, esnaflardan yapılan bayram alışverişlerine ortak oldu. Bayramın manevi duygusunu paylaşmak için esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ün, çarşıdaki vatandaşlarla sohbet ederek bayram sevincini paylaştı. Milletvekili Ün, halkla olan güçlü bağını da ortaya koydu. Ün'ün bu yaklaşımı, vatandaşlar arasında olumlu bir hava oluşturdu.

 

“Birlik ve beraberlik içinde bayram geçirmemizi diliyorum”

 

Esnaf ve vatandaşların bayramını kutlayan Milletvekili Ün, “Değerli hemşehrilerim, bayramın manevi duygusunu paylaşmak için esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldik. Esnaflarımızdan gerçekleştirilen alışverişlere ortak olarak bizde alışverişimizi yaptık.

 

Kurban Bayramı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediğimiz, sevdiklerimizle paylaşmanın, yardımlaşmanın ve hoşgörünün ön plana çıktığı bu manevi bir zaman dilimidir.

 

Bu mübarek bayramda, Türkiye'nin dört bir yanında sevdiklerimizle bir araya gelmenin, aile bağlarını güçlendirmenin ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmenin önemini bir kez daha hatırlıyoruz.

 

Bayram coşkusunu paylaşırken, komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine ve yardıma muhtaç olanlara da hep birlikte el uzatalım. Birlik ve beraberlik içinde, sevgi ve hoşgörüyle dolu bir bayram geçirmemizi diliyorum” diye konuştu.

sema ilkin Ün denizli milletvekili