Denizli'nin en genç aday adayları Alperen Ocakları'ndan

TAKİP ET

14 Mayıs Milletvekilliği seçimleri için Denizli'de hareketli dakikalar yaşanırken aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu(YSK)'na  teslim edilmesine sayılı günler kala partilerde liste oluşturma çalışmaları devam ediyor. Denizli'de ise bu çalışmaların hareketli geçen partilerden birisi olan Büyük Birlik Partisi, genç aday adayları ile ön plana çıkıyor.

14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde genç yaşlı önce aday listesine girmek daha sonra da seçilerek Meclise gitmek için yarışacağı maraton başladı. Denizli’de ise yüzlerce adayın içinde yer alan en genç Aday Adayı Büyük Birlik Partisi’nden 12.11.2003 doğumlu Ufuk Dönmez oldu. Kale Alperen Ocakları başkanlığı görevini de üstlenen Ufuk Dönmez oldu.

 

 

 

 

 

 

UFUK DÖNMEZ(19) 

BÜYÜK BİRLİK’TE GENÇLİK HAREKETİ

28.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde gençlerin tercihi haline gelen Büyük Birlik Partisi’nde 12.11.2003 doğumlu Ufuk Dönmez’in yanı sıra yine Alperen Ocakları bünyesinde bulunan İsmail Hakkı Özbay  26.06.2002 doğum tarihi ile Büyük Birlik Partisi’nin ve Denizli’nin en genç aday adayları oldu.

İSMAİL HAKKI ÖZBAY (20)

ALPEREN OCAKLARI’NDAN 3 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI’NA BAŞVURMUŞTU

Denizli Alperen Ocakları’da geleceğin siyasetçilerini çıkarmaya devam ediyor. 14 kişinin adaylık başvurusu yaptığı Büyük Birlik Partisi’nde, 3 kişi ise Alperen Ocakları’ndan çıkması dikkatleri üzerine çekti. Alperen Ocakları Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi İsmail Gemi ile birlikte Denizli’nin en genç Milletvekili aday adayları Ufuk Dönmez ve İsmail Hakkı Özbay ise Kale Alperen Ocakları bünyesinden adaylık yarışına katıldı.

İSMAİL GEMİ/ALPEREN OCAKLARI BAŞKANI

DENİZLİ GENÇ ADAY MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ufuk dönmez ismail hakkı özbay