DENİZLİ'NİN GURURU YİNE GELİŞİM KOLEJİ

TAKİP ET

Sıra dışı başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Denizli Gelişim Koleji,TÜBİTAK ın 25 Haziran 2023 tarihinde düzenlediği ve 8 dalda 14625 öğrencinin katıldığı 31. Bilim Olimpiyatları 1. Aşama sınav sonuçlarına göre Denizli Gelişim Koleji Tübitak Bilgisayar Olimpiyatlarında ve Matematik Olimpiyatlarında Tübitak Yaz Kampı ve 2. Aşama sınavlarına girmeye hak kazandı.

Ulusal Bilim Olimpiyatlarında ve Bölgesel Bilim Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmelerini sağlamak amaçlı düzenlenen bu olimpiyatlarda elde edilen sınav başarısıyla Denizlinin gururu yine Denizli Gelişim Koleji oldu.

 

Denizli Gelişim Kolejinden Ali Alp Yazıcı ve Salih Şahin Tübitak Lise Bilgisayar Olimpiyatlarında, Bartu Arslan ise Tübitak Ortaokul Matematik Olimpiyatlarında 1. Aşamayı geçerek Tübitak Yaz Kampı ve 2. Aşama sınavlarına girmeye hak kazandı.

 

Okul Kurucusu Mehmet Hayit “Öğrencilerimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum.18 yıldan buyana sürekli sıradışı başarılar elde elde etmemize Denizli alıştı. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Denizli de Gelişim Koleji sıradışı başarılarıyla fark oluşturmaya devam edeceğini göreceksiniz.” Dedi

 

 

Denizli Gelişim Koleji Mehmet Hayıt