DENİZLİ OSB'DE SEMİNERE DAVET

TAKİP ET

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve T.C. Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile düzenlenmiş olan 'MARKALAŞMA – TURQUALITY ve İHRACAT DESTEKLERİ' konulu seminer 13 Mart 2018 Salı günü saat 14.30'da Denizli OSB Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

T.C. Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Kılıçkaya tarafından sunulacak olan seminerde, “Marka, Patent ve Tescil”, “Mal İhracatına Yönelik Destekler”, “UR-GE Desteği”, “Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği”, “Tasarım ve Ürün Geliştirme Destekleri” başlıkları altında ayrıntılı bilgiler verilecektir.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, “Organize Sanayi Bölgemizde ve Denizli’deki tüm işletmelere ürünlerde hem markalaşmaya gitmek hem de ihracat rakamlarını artırmak amacıyla böyle bir seminer düzenledik. Sanayicilerimizin katma değeri yüksek ürünler üretmeleri için markalaşma kaçınılmaz olmuştur. Ekonomi Bakanlığımızın verdiği ihracat destekleri konusunda sanayicilerimizin bilgilenmesi durumunda 2018 ihracat rakamlarının daha iyi olacağı düşüncesindeyiz. Bu düşünceyle düzenlediğimiz bu seminere tüm sanayicilerimiz davetlidir.” dedi.