Denizli Sınav Koleji hedef büyüttü

TAKİP ET

Yaklaşık 20 yıldır Denizli Eğitim sektörünün içinde olan Sınav Koleji, yeni eğitim kompleksi ile Denizli'nin en gelişmiş okulu olma özelliğini de taşımaya başladı.


Eğitimin teorik ve pratik olarak birleştirildiği Sınav Koleji, ilkokul çağında başlattığı İngilizce eğitimi ile çocukların ilkokuldan çıkarken kendilerini İngilizce olarak anlatabilecekleri seviyeye hazırlamakta da hayli iddialı.

İlkokul öğrencilerini aynı anda hem Türkçe hem de İngilizce olarak eğitmeyi amaçlayan Sınav Koleji, bir sınıfta 2 öğretmenle öğrencileri geleceğe hazırlıyor.



Denizli Sınav Okulları kurucusu Ferhat Tosun, eski doğa koleji binasına taşınarak eğitim alanını genişlettiklerini söyledi. Tosun, “Eğitim de sosyal etkinlik ve sporun da önemini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bedmington da dahil olmak üzere bir çok spor dalında çocuklarımızın eğitimini sağlıyoruz.

Eğitim kadromuzu da yeni okul binamız ile birlikte genişlettik. Denizli’de eğitime 50 milyonluk yatırım yaptık.  Sınav Koleji’nde eğitim herşeyin önünde gelir. Sınav koleji olarak ilimizde bugüne kadar 20 bin öğrenci eğittik. Bundan sonra da eğitime daha iyi şartlarda devam edeceğiz. Çocuklarının geleceğini ve eğitimini düşünen tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz.” diye konuştu.

Ferhat Tosun'un konuşmasını dinlemek için tıklayınız...
https://youtu.be/WrZ-Y8OTj3o
 

denizli sınav koleji hedef büyüttü ferhat tosun denizli denizlimuhabir sınav okulları