Denizli Sınav Koleji "YABANCI DİLLER ETKİNLİĞİ" ile geceye damga vurdu.

TAKİP ET

20 yıldır Denizli'de eğitime yön veren Sınav Eğitim Kurumları her sene düzenlediği 'Yabancı Diller Gecesi' etkinliğini Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Merkezefendi İlçe Kaymakamı Dr. Adem USLU , Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz DOĞAN, Denizli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban ALTINSUYU ve Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şamil TEMİZ ’inde katıldığı gece Sınav Koleji Ortaokul Müdürü Hüseyin Beşer BAŞTÜRK’ün açılış konuşması ile başladı.



Konuşmasında yabancı dilin ezberci eğitimle değil uygulamalı eğitimle olması gerektiğine değinen Ortaokul Müdürü Hüseyin Beşer BAŞTÜRK etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.



Gecenin ikinci konuşmasını yapan Denizli Sınav Koleji Kampüs Müdürü Ahu Fulya ERERİŞKİN aktif yabancı dil eğitiminin ön sırada yer aldığını, yabancı dilleri etkin şekilde öğretmek ve öğrenilen dillerin kültürleri ile , insanları ile iletişim kurmanın önemini vurguladı.



Gecenin son konuşmasında Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat TOSUN Başarısını defalarca kanıtlamış olan Denizli Sınav Eğitim Kurumları olarak öğrencileri akademik ve sosyal yönde tam donanımlı şekilde yetiştirmeyi amaç edindiklerini söyledi.



Geceye katılan misafirlere de 2020 yılının Sınav Eğitim Kurumlarının yılı olacağını belirten Ferhat TOSUN daha büyük bir kampüste yeniliklerle ve daha geniş kitlelerle birlikte olacağının müjdesini verdi. Yeni kampüste ortaokul ve lise bölümlerine Anaokulu, İlkokul ve Fen Lisesi’nin de ekleneceğini söyleyen Ferhat TOSUN kampüste öğrencilerin sosyal gelişimlerini de destekleyen projelere imza atacağını belirtti.



Geceye katılan Merkezefendi İlçe Kaymakamı Dr. Adem USLU ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz DOĞAN ’da globalleşen dünyada yabancı dilin öneminden bahsederek böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için Denizli Sınav Koleji öğrenci, öğretmen ve idarecilerine teşekkür ettiler.



Gece konuşmaların ardından Denizli Sınav Koleji öğrencilerinin hazırlandığı yabancı dil eğitiminin öneminden bahseden tiyatro gösteri ile devam etti. Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler hazırladıkları koro ve dans gösterileri ile de tüm salonu büyülediler.


 

denizli sınav koleji yabancı diller gecesi ferhat tosun hasan eviş sınav eğitim kurumları denizli haberleri denizli eğitim