DENİZLİ SOSYAL GURUBU PAYLAŞIM FARKI

TAKİP ET

Denizli'nin en büyük Sosyal Medya yapılanması DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU, kendi alanında yaptığı kampanyalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Denizli’nin en büyük Sosyal Medya yapılanması DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU, kendi alanında yaptığı kampanyalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
Bugüne kadar bir çok kişiye yardımda bulunan, durumu olmayan gençlerin hayatlarını birleştirmesinde öncülük eden DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU, bir yandan da şehrin takımı Denizlispor’a destek olmaya çalışıyor. Her hafta Pazar günü akşam saat 20.00’de canlı yaptığı çekiliş ve sponsorların destekleri ile 2 taraftara yeşil-siyah forma hediye ediyor.!

BU PAZAR 7 FORMA BİRDEN
DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU yöneticilerinden Yüksel Güler’in bizzat yürüttüğü forma çekilişi bu hafta 7 taraftar için yapılacak. Denizlispor story’den alınan formalar çekilişle 7 kişiye dağıtılacak. Gurubun gönüllü destekçileri sayesinde yapılan forma dağıtımı, Denizlispor maç skor tahminini doğru yapan üyelerimiz arasından kur’a ile  belirleniyor.
CANLI YAYINLARA TAM DESTEK
 DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM  GURUBU Yöneticilerinden Yüksel Güler, her zaman her yerde olabileceğini yaptığı canlı yayınlarla gurupta paylaşarak gösteriyor. Denizlispor’un kongresini de dün  guruptan  canlı olarak an be an aktaran Güler, taraftarlar ve yönetim arasında da  köprü oluyor.
90 BİN KİŞİLİK BÜYÜK AİLE
Her gün binlerce paylaşıma aracılık eden, gurup üyelerine eğlenceli, öğretici ve eğitici paylaşımları ile güzel bir ortam sunmaya çalışan DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU 2018 yılını 100 bin kişilik büyük bir aile olarak kapatıp, 2019 yılı sonunda 250 bin kişilik büyük, örnek bir Gurup olmayı hedefliyor.