DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU 'LOKMA'SINI PAYLAŞTI

TAKİP ET

Facebook'taki Denizli'nin en büyük Sosyal Medya Gruplarından olan DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU VE MERHABA DENİZLİ Gurubu, lokma hayrı yaptı.

Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu Yöneticileri Nadir Güleç, Yüksel Güler, Gökmen Çalışır, Ferihan Kayahan, Hasan Hüseyin Tin, Hakan Kaya’nın önderliğinde düzenlenen Lokma hayrına, Pamukkale Halıcılık ve Başbuğ Kozmetik destek verdi.



Yaklaşık 10 bin kişilik hazırlanan Lokma hayrı, Bayramyeri meydanında gerçekleştirildi. Lokma Hayrına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ve vatandaşlar katıldı. Başkan Zolan, bir süre lokma dağıtımına yardım etti. Hayıra katılan vatandaşlarla sohbet etti.



Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarının harfiyen uygulandığı lokma hayrı sırasında, hiçbir detay atlanmadı. Vatandaşlara yapılan sürekli bilgilendirmeler ile yerlere çöp atılmaması sağlandı.



Saat 12.00’de başlayan Lokma dökme işlemi saat 17.00’ye kadar sürdü. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı lokma hayrı sonrası şehitlerimiz için dua edildi.



Lokma hayrına katılan vatandaşlar ise DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU VE MERHABA DENİZLİ GURUBU’na teşekkürlerini ileterek,  seviyeli ve yardıma duyarlı Denizli’nin iki kardeş grubunun çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirttiler.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ........
https://youtu.be/xJ0GZmbDqiQ


 

denizli sosyal paylaşım gurubu denizli sosyal paylaşım denizlimuhabir