Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu sayesinde kavuştu

TAKİP ET

Denizli'de ilbade mahallesinde DESKİ su arıza onarım ekipleri çalışma yaptıkları sırada yanlarından geçerken düşen bir cihazı gördüler, cihazı alıp onu düşüren kamyonete yetiştirmeye çalıştılar. Kısa sürede gözden kaybolan aracı bulamayan DESKİ ekipleri, cihazın sahibine   Denizli'nin en büyük sosyal medya guruplarından biri olan Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu'ndan yaptıkları paylaşım ile ulaştılar.

Özel bir eğitim kurumunda çalışan İ. E, Çivril ilçesinde tamamladıkları eğitim sonrası tüm eğitim malzemelerini yükleyip kamyonete sardı. Bel rahatsızlığı ve felçli hastalar için kullanılan asansör ile merdivenden indirip bindirmeye yarayan cihaz . İlbade mahallesinden geçerken ağaçlara takılarak yere düştüğünü fark etmedi.

Mahalledeki su arızasını gidermek için çalışan DESKİ çalışanları M. Kaya ve N. Çavuşoğlu araçtan düşen cihazı alıp kamyonete ulaştırmak istediler, ancak kamyonete yetişemeyince Denizli Sosyal Medya gurubunda paylaşım yaparak sahibine ulaşmaya çalıştılar.

90 BİN LİRALIK CİHAZ

Cihazın ne işe yaradığını araştıran DESKİ çalışanları felçli hastalar için kullanılan cihazın piyasada 93 bin liraya satıldığını öğrendiler.

ŞOFÖR, KURUMUN CİHAZI İÇİN KREDİ İSTEDİ

Çivril’den yükleyip getirirken cihazı yolda düşüren eğitim kurumu çalışanı İ. E., “Cihazın düştüğünü fark etmedim. Farkettikten sonra, cihazı bulmak için aradım,  bulamadım. 2 gün sonra telefonumu kurcalarken üyesi olduğum Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu’nda cihazı gördüm. " Dedi.

DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM GURUBU sevindirdi

Cihazı Gurubun sayfasında görünce gurup yöneticilerinden Yüksel Güler’e ulaşan Şoför İ. E., daha sonra cihazı teslim almak için DESKİ çalışanları M. Kaya ve N. Çavuşoglu ile  irtibat sağlandı. Cihazı koydukları yerden alıp İ. E’ye ulaştırdılar.

DESKİ çalışanları "biz insanı vazifemizi yaptık cihazın 90 bin TL olduğunu öğrendiğimizde sahibine ulaşmak için Denizli sosyal paylaşım grubundan destek istedik ve orada paylaşım yapıp, sahibine ulaştık" dediler.

Cihazı düşüren okul görevlisi İ. E. "2 gün önce cihazı Çivril’deki okul şubemize götürdüm. Orada işim bitince cihazı kamyonete yükleyip Denizli'deki okula geliyordum, ilbade mahallesinden geçerken ağaç dallarına takıldığını düşündüm ve 110 sokak içerisinde araçtan düşmüş iki  gün boyunca Çivril ilçesine gidip geldim acaba bulan var mı? diye.

En sonunda umudumu kestim.  Denizli sosyal paylaşım grubunda cihazın bulunduğunu görünce dünyalar benim oldu ve bunu bulan DESKİ ekiplerine ve grup yöneticilerine çok teşekkür ederim" dedi.

Denizli Sosyal Paylaşım İsmail evci medikal cihaz