DENİZLİ SOSYAL PAYLAŞIM, YARI YOLDA BIRAKMADI

TAKİP ET

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri geçişi sırasında engelli aracı arızalanarak yolun ortasında çaresiz kalan Barış Tercan'ın imdadına önce Denizli Sosyal Paylaşım ardından Zabıta yetişti.



Yüzde 84 engelli olan Barış Tercan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Umut Çocukları Derneğinin diğer üyeleri ile birlikte katıldı. Ancak, Barış’ın akülü engelli aracı arıza yaptı hareket etmez oldu. O anda kutlama törenlerini izleyen Sosyal Paylaşım Gurubu yöneticilerinden Yüksel Güler imdatlarına yetişti. Önce aracı güvenli bir yere çeken Güler, daha sonra Zabıta’dan yardım isteyerek Barış Tercan’ı ve ailesini alarak evine götürmelerini sağladı.



Engelli aracı arızalanan Barış Tercan’ın her şeyi olan akülü aracın önce tamiri mümkün ise tamir edilmesi için Denizli Sosyal Paylaşım yöneticilerinden Yüksel Güler devreye girdi. Araç tamir edilirse tamir ettirilecek, tamir olmaz ise ise Barış Tercan’a yeni Akülü araç alınması için girişimler başlattı.



Geçtiğimiz yıl  ihtiyaç sahibi 34 engelliye sandalye dağıtan Denizli Sosyal Paylaşım, şimdi de Barış Tercan’ın araba meselesini çözmek içim çalışma başlattı. Tercan ailesinin gözbebeği Barış, yeni akülü aracı ile önümüzdeki yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerine katılmayı iple çekiyor.


 

denİzlİ sosyal paylaŞim yari yolda birakmadi engellİ araci arizalanan bariŞ’in yenİ araÇ alinacak