Denizli tekstilinin 2 devi konkordato ilan etti

TAKİP ET

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'de faaliyet gösteren havlu ve iplik boyahanesi ile bir başka tekstil firması konkordato ilan etti.

Denizli OSB'de faaliyet gösteren Davacı Nisa Boyahane Bobin Boyama Tekstil Sanayi ve Tic. Lim. Şirketi, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi kararıyla konkordato ilan etti. 16 Ekim tarihinde alınan karara göre toplam 7 milyon 199 bin lira olan firmanın borçları, 48 ay vadeye bölündü.


Ayrıca konkordatonun yerine getirilmesini sağlamak için gerekli gözetim ve denetim tedbirlerini almak üzere YMM Hüseyin Özcan’ın kayyım olarak atandı. Kayyımın borçluların durumu ve projeleri uyarınca borçlarını ödeme kabiliyetini muhafaza edip etmedikleri hususunda 2 ayda bir mahkemeye de rapor vermesine karar verildi.


Yine Sierra Tekstil Turizm Gıda İnşaat Mermer İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi de konkordato ilan etti. Firmanın 1 milyon 666 bin 622 lira olan borçları 36 ay vadeye bölündü.


Konkordatonun yerine getirilmesini sağlamak için gerekli gözetim ve denetim tedbirlerini almak üzere YMM Hüseyin Özcan’ın kayyım olarak atandı. Kayyımın borçluların durumu ve projeleri uyarınca borçlarını ödeme kabiliyetini muhafaza edip etmedikleri hususunda 2 ayda bir mahkemeye de rapor vermesine karar verildi.

denizli sierra tekstil nisa boyahane konkordato denizli 1. asliye mahkemesi denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber